Pernille Sørensen

Cheftræner

Hun har skøjtet siden hun var 2,5 år og er 6 gange Danmarksmester og holder stadig rekorden i at opnå flest ISU point.
Hun har konkurreret på international plan siden hun var 10 år og har repræsenteret Danmark til 5 Junior Gran Prix, 3 junior VM, 4 EM, 1 VM og mange andre diverse internationale konkurrencer. Hendes bedste placering er en 2. plads til de Nordiske Mesterskaber. Hun har trænet i USA de sidste par år, og har imellemtiden været hjælpetræner i 5 år i Odense Skøjteklub og er nu blevet cheftræner.

Dasha Podtelejnikova

Teknisk Specialist / Tidligere danmarksmester

Dasha har 16 års erfaring som aktiv skøjteløber med 2 DM-titler og yderligere 9 podieplaceringer ved Danmarksmesterskaberne. Hun har været en del af det danske landshold og repræsenteret Danmark ved både Nordiske Mesterskaber, Junior Grand Prix og andre udenlandske konkurrencer.

Efter endt karriere har hun været hjælpetræner i både Herning Skøjteløberforening og Odense Skøjteklub. Desuden blev hun i 2017 uddannet Teknisk Specialist og har sidenhen dømt en del danske og internationale konkurrencer.

Dasha har de sidste 4 år været en del af trænerteamet på OSK’s Sommercamp.

Oleg Tolkach

Oleg har selv skøjtet på topplan, bl.a. på Juniorlandsholdet i Ukraine og England, og har deltaget i konkurrencer på internationalt niveau såsom “ISU Grand Prix”.
For 20år siden flyttede Oleg til Danmark, hvor han først var tilknyttet Esbjerg Skøjte Klub som cheftræner i 13 år, og derefter som cheftræner i HKF siden sæsonen 2014-15. Oleg har Idrættens Træneruddannelser på niveau 4 fra Ukraine, som er godkendt af DIF. Yderligere har han deltaget i “Nordic projekt” i perioden 2009-2013.
Oleg kan godt lide at arbejde med alle niveauer af skøjteløbere og hjælpe dem med at vokse i sporten og at udvikle sig. Flere af Oleg´s løbere i Danmark har deltaget i Internationale konkurrencer, såsom Nordiske, Junior Grand Prix, Ungdoms OL og EM.

Lucas Strzelec

Lucas har 14 års erfaring som aktiv skøjteløber og har i denne forbindelse vundet flere danske mesterskaber i ungdomsrækkerne og opnået en 3. plads ved de nordiske mesterskaber. Desuden har han i flere år været tilknyttet det danske landshold og har repræsenteret Danmark til ISU’s Junior Grand Prix-konkurrencer tre gange. Lucas er i dag hjælpetræner i Herning Skøjteløber Forening.