Sandra Pavicic

Hun er international teknisk specialist fra Kroatien, og underviser i friløb og synkro. Hun er også personlig coach.

Aurelija Ippolito

Aurelija Ippolito er en erfaren senior isdanser fra Letland, med tre nationale mestertitler og deltagelse i fire europamesterskaber og to verdensmesterskaber. Hun har en bred erfaring som træner og koreograf for en række studerende i forskellige aldre, discipliner og niveauer, herunder avancerede novice isdanshold og solo senior isdans.

Hendes træningsstil tilpasses skøjteløberen, og hun er i stand til let at justere sine forklaringer og træningsteknikker afhængigt af gruppen eller individet.

Hun har en særlig interesse i at undervise i grundlæggende skøjtefærdigheder, kreative udtryk og dans, hvilket hun mener er afgørende for at hjælpe skøjteløbere med at udtrykke sig og fremhæve deres kreativitet, da hun mener, at denne del af skøjteløb kan blive overset, men som kan tilføje stor glæde for skøjteløberne!

Pernille Sørensen

Cheftræner

Hun har skøjtet siden hun var 2,5 år og er 6 gange Danmarksmester og holder stadig rekorden i at opnå flest ISU point.
Hun har konkurreret på international plan siden hun var 10 år og har repræsenteret Danmark til 5 Junior Gran Prix, 3 junior VM, 4 EM, 1 VM og mange andre diverse internationale konkurrencer. Hendes bedste placering er en 2. plads til de Nordiske Mesterskaber. Hun har trænet i USA de sidste par år, og har imellemtiden været hjælpetræner i 5 år i Odense Skøjteklub og er nu blevet cheftræner.